LLIBRE

Capgirar la historiografia que silencia les dones

Llibre - Arrels

Arrels és un recull de diverses veus de dones mitjançant entrevistes i experiències amb diferents perspectives que pretén denunciar la historiografia oficial i els discursos hegemònics que han generat una imatge negativa de les dones i han contribuït a la seua invisibilització. 

«Hem volgut fer-lo en forma positiva, no volem estar contínuament negant que no hem estat, sinó que hem volgut buscar-les»

El llibre, publicat per Caliu Editorial, conté un pròleg de Miren Llona i un epíleg de Silvia Federici, que insisteixen en la necessitat de crear espais com Arada per a donar protagonisme a totes les veus que han quedat silenciades. Federici escriu que «és necessari no perdre la capacitat de connectar-nos amb aquells que han viscut abans que nosaltres» i lliga la violència actual contra les dones amb el sistema capitalista. «Aquesta violència no és una novetat. Ben al contrari, tota la història del capitalisme ha sigut una història de violència, de colonització, de conquesta, d’esclavització i d’explotació», escriu a l’epíleg.

Pots contactar per adquirir-lo o també en qualsevol dels nostres esdeveniments. També pots comprar-lo directament a l’editorial o descarregar-lo gratuïtament des de la seua pàgina web.

Arrels - Llaurant memoria amb perspectiva feminista

Traduir »