Política de privacidad

Qui som

La nostra adreça web és: http://aradamemoria.org/ Arada Memoria es una asociación sin ánimo de lucro con sede en calle…………………………………….., CIF: …………………………., email: ………………………..

Quines dades personals recollim i per què

Contacte

Recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Les dades recopilades en el formulari de contacte són utilitzats exclusivament per respondre a les usuàries que contacten i no es guarden ni utilitzen amb una altra finalitat excepte l’expressada en el paràgraf anterior.

Galetes

En navegar pel lloc web es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici i les opcions de visualització de la pantalla, especialment l’idioma triat.. Les galetes poden ser suprimides eliminant la informació guardada en el navegador.

Analítiques

No utilitzem cap tipus d’analítica o seguiment de les usuàries.

Amb qui compartim les vostres dades

No es comparteixen dades amb tercers. La informació continguda en el mapa és pública i proporcionada per les pròpies usuàries que desitgen figurar al mapa. En qualsevol moment es pot exercir el dret a canviar o suprimir qualsevol informació per la mateixa via i procediment usats per introduir-la. Una vegada que s’eliminen les dades també són eliminats permanentment de la base de dades. Per a qualsevol dubte al respecte es pot contactar mitjançant correu electrònic o el formulari de contacte.

Informació de contacte

Medios de contacto

Informació addicional

Traduir »