Assemblea Feminista Poblats Marítims-Algirós

Entrevista

Data d’activitat: 2018- actualitat
Lloc: València
Temàtica: feminisme, assemblea, autogestió, barri
Web: No tenen perfils propis com a assemblea. La informació sobre activitats o assemblees es difon a través dels perfils de l’Assemblea Feminista de València.
Data d’actualització: 09/06/2020

L’Assemblea Feminista de Poblats Marítims-Algirós és una assemblea autònoma i oberta de dones. Pretén visibilitzar les opressions que es viuen dins del sistema i donar suport a les dones que habiten al barri i que ho necessiten. Aquesta assemblea es coordina amb altres assemblees del propi barri i de la ciutat de València. Tot i que van nèixer arrel de l’organització de les vagues feministes dels anys 2018 i 2019, la seua lluita no acaba el dia 8 de març.

Defenen que en aquesta assemblea tenen espai dones diverses, dones amb vagina, dones sense vagina, de diferents cultures i ètnies, diverses funcionalment, dissidents etc. És una assemblea oberta a la diversitat perquè creuen que és una realitat que el sistema patriarcal i opressor tracta de paternalitzar i ocultar. Compartir, escoltar, sentir i viure diferents realitats les permet ser conscients d’on estan des d’una visió més amplia de la realitat.